Met Groen in Edegem zit je goed

10 April 2018

Met Groen in Edegem zit je goed

De verkiezingen zijn in aantocht. Daarom zetten we enkele van onze nieuwe kandidaten graag in de kijker. Onder het motto 'met Groen zit je goed' namen Gitte, Wim, Rita, Ennio en Levi alvast plaats in onze groene zetel. Vanaf zondag 15 april kan jij ook plaatsnemen in onze zetel... als je Groen ziet zitten natuurlijk!

Levi Hermans, Gitte Gijs en Ennio Moris zijn alledrie zeer ge├źngageerde jongeren in het Edegemse jeugdbewegingsleven, scouts en KSA. Een sterk jeugdwerk is ontzettend belangrijk voor onze gemeente. Hun creatief en vrijwillig engagement reikt bovendien verder dan enkel de vergaderingen in het weekend: de activiteiten van de jeugdraad, de speelpleinen, jeugdkampen en nog veel meer.
Ook Rita Borowski is een echte duizendpoot in het vrijwilligerswerk. Voor zowel Immaculata, de wijk Buizegem, als haar hondenopvang smijt ze zich telkens met ontzettend veel zorg en liefde. Tenslotte is er Wim Stappers, die als vrijwillige natuurgids mensen (opnieuw) doet genieten van al het moois rondom ons. Hij is bovendien een echte natuurdoener die als hobbyimker heerlijke honing maakt.

"We zetten vijf doeners uit Edegem in de kijker met telkens een sterk engagement voor onze gemeente"

Deze vijf doeners tonen perfect waar we als Groen met Edegem naar toe willen. We willen verder werk maken van een sterk verenigingsleven, zorg voor elkaar en in de buurt en uiteraard ook zorg voor open ruimte en natuur. Telkens met concrete projecten, zoals de ontwikkeling van Hof ter Linden, veilige en duurzame straten en pleintjes. Projecten om van Edegem nog meer een thuis te maken voor iedereen.

Zie jij groen ook zitten? Wil je Groen mee sterker maken? Neem dan vanaf zondag 15 april elke week plaats in onze groene zetel, als je Groen ziet zitten... Klik op deze link voor meer info!