2.796 keer bedankt!

15 Oktober 2018

2.796 keer bedankt!

We hebben met Groen Edegem een historisch resultaat neergezet en we willen al onze kiezers daarvoor bijzonder hard bedanken. Eén zetel erbij, vijf groene raadsleden en één vijfde van de Edegemnaren die ons harde werk van de voorbije jaren heeft beloond met een groen bolletje. Jeroen Van Laer, Goedele Van der Spiegel, Sien Pillot, Ellen Van Assche en Mathilde Baeckens zijn onze trotse verkozenen.

"Het ziet er echter naar uit dat we die winst niet kunnen verzilveren in een nieuwe bestuursdeelname.", zegt lijsttrekker Jeroen Van Laer. "De grootste partij en onze huidige coalitiepartner N-VA kan met een monsterscore van 18 op 27 zetels alleen verder. We hebben tot op dit moment ook geen vraag gekregen om opnieuw deel te nemen."

"We putten energie uit onze winst en zitten donderdagavond samen met al onze leden om onze toekomstvisie voor Edegem vorm te geven. We blijven werken aan een gemeente waar iedereen zich thuis kan voelen. Voor een gezonder, eerlijker en menselijker Edegem.", besluit Van Laer.

Maak je vandaag nog lid en bouw samen met ons mee aan een groener Edegem: www.groenedegem.net/word_lid.

2.796 keer bedankt!