13 Mei 2018

14.00u -
17.00u

Heldenfeest van de Wijkwerking

Parantplaats , Parantplaats, 2650 Edegem

Ik doe mee!

Welkom zondag 13 mei van 14u tot 17u op ons Heldenfeest van de wijkwerking! We zetten verschillende buurtwerkingen in de kijker én de bloemetjes: buurtwerking Armand Preud'Hommeplein, Klein Molenveld, VZW 't Forum, Posdijk, Volhardingsstraat, Adrien De Gerlachestraat, De Wieken en Boerenlegerstraat zijn alvast van de partij om al buurtend tips en tricks mee te geven voor een sterke, toffe buurt! Wat werkt en wat niet? Wat zijn de uitdagingen?

Zoals het een echt Edegems buurtfeest betaamt, kunnen op dit heldenfeest niet ontbreken: de Baravan (voor de nodige dranken en versnaperingen), tafels, stoelen en makkelijke plooitent van de gemeente én de Raketvan (spacehotel voor fantasierijke kinderen) gemaakt met wijkbudget door de Boerenlegerstraat.

Schepen voor wijkwerking Jeroen Van Laer loodst u als gastheer door de middag.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.