01 Juli 2018

13.00u -
14.00u

D'irque & Fien - Sol bémol

Hof ter Linden , Drie Eikenstraat 3, 2650 Edegem

Ik doe mee!

Compagnie d'irque&fien is op scène als in het dagelijks leven een complementair creatief duo. Hun voorstellingen - poëtisch en ontroerend - prikkelen en kietelen de kinderlijke ziel die in eenieder schuilt. Een koppel dat elkaar zoekt, elkaar verliest, elkaar vindt, dat hoopt met de partituren van het leven samen een concert te spelen. In duet balanceren ze van plek naar plek, van ontmoeting naar begroeting. een reis vol uitdagingen, verrassingen, herkenbaar voor iedereen die nieuwsgierig is.

 

We zijn allemaal onderweg
met gevulde valiezen
het leven aan het beleven
Evenwicht is soms zoek
harmonie is niet makkelijk
Iedereen draagt bij in zijn eigen taal.
onze taal is die van het circus

 

Sol bémol is onmiskenbaar dromerig, grappig en voor iedereen die er zin in heeft.
gemaakt met hart en ziel door Dirk Van Boxelaere en Fien Van Herwegen.

 

Deze circus-, muziek- en theatervoorstelling is geschikt voor klein en groot, jong en minder jong, dromers en doeners. Groen Edegem biedt deze voorstelling gratis aan.

Locatie bij regenweer: Sporthal Den Willecom, Terelststraat 2

 

ps: Vooraf kan je ook inschrijven voor een (h)eerlijke picknick. Alle info daarover vind je hier: www.groenedegem.net/picknick.

 

 

Voorproefje:

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.